Dameskleding Seventy

DAMESKLEDING SEVENTY

Sedona Antwerpen is de specialist in dameskleding in Antwerpen. Het aanbod van dameskleding merken is dan ook enorm uitgebreid.

Eén van de topmerken voor dameskledij is Seventy. Als u op zoek bent naar Seventy mode, bent u hier op de juiste plaats.

Seventy online vinden kan via de online shop van Sedona 

Bij Sedona vindt u onder andere een jas van Seventy, een vest van Seventy, een broek van Seventy, een hemd van Seventy, een pull van Seventy, een trui van Seventy, een sjaal van Seventy, een jurk van Seventy of kleed van Seventy, een gillet van Seventy, een blouse van Seventy, een mantel van Seventy, een rok van Seventy, een t-shirt van Seventy, een top van Seventy.

Typerend voor Seventy is de trendy totaalcollectie

Contacteer Sedona gerust via het nummer 03 231 14 58 of bezoek de DAMESKLEDING ONLINE SHOP

Of ga langs in de winkel (Hopland 1 – Antwerpen – vlakbij KNS en recht tegenover Hortha).

We bekijken graag mee of een Seventy jas of een Seventy vest of een Seventy broek of een Seventy hemd of een Seventy pull of een Seventy trui of een Seventy sjaal of een Seventy jurk of een Seventy kleed of een Seventy gilet of een Seventy blouse of een Seventy mantel of een Seventy rok of een Seventy t-shirt of een Seventy top iets voor u is.

Tot binnenkort bij dameskleding Sedona!

 

Tags: jas Seventy, vest Seventy, broek Seventy, jeans Seventy, hemd Seventy, pull Seventy, trui Seventy, sjaal Seventy, riem Seventy, jurk Seventy, kleed Seventy, reversibel Seventy, gillet Seventy, blouse Seventy, mantel Seventy, polo Seventy, rok Seventy, schoen Seventy, t-shirt Seventy, top Seventy, twinset Seventy.