Dameskleding Léo Ugo

DAMESKLEDING Léo Ugo

Sedona Antwerpen is de specialist in dameskleding in Antwerpen. Het aanbod van dameskleding merken is dan ook enorm uitgebreid.

Eén van de topmerken voor dameskledij is Léo Ugo. Als u op zoek bent naar Léo Ugo mode, bent u hier op de juiste plaats.

Léo Ugo online vinden kan via de online shop van Sedona 

Bij Sedona vindt u onder andere een vest van Léo Ugo, een pull van Léo Ugo, een trui van Léo Ugo, een sjaal van Léo Ugo, een jurk van Léo Ugo of kleed van Léo Ugo, een gillet van Léo Ugo, een blouse van Léo Ugo, een t-shirt van Léo Ugo, een top van Léo Ugo, een twinset van Léo Ugo.

Typerend voor Léo Ugo is zijn prints en twinsets

Contacteer Sedona gerust via het nummer 03 231 14 58 of bezoek de DAMESKLEDING ONLINE SHOP

Of ga langs in de winkel (Hopland 1 – Antwerpen – vlakbij KNS en recht tegenover Hortha).

We bekijken graag mee of een Léo Ugo vest of een Léo Ugo pull of een Léo Ugo trui of een Léo Ugo sjaal of een Léo Ugo jurk of een Léo Ugo kleed of een Léo Ugo gilet of een Léo Ugo blouse of een Léo Ugo t-shirt of een Léo Ugo top of een Léo Ugo twinset iets voor u is.

Tot binnenkort bij dameskleding Sedona!

 

Tags: jas Léo Ugo, vest Léo Ugo, broek Léo Ugo, jeans Léo Ugo, hemd Léo Ugo, pull Léo Ugo, trui Léo Ugo, sjaal Léo Ugo, riem Léo Ugo, jurk Léo Ugo, kleed Léo Ugo, reversibel Léo Ugo, gillet Léo Ugo, blouse Léo Ugo, mantel Léo Ugo, polo Léo Ugo, rok Léo Ugo, schoen Léo Ugo, t-shirt Léo Ugo, top Léo Ugo, twinset Léo Ugo.