Dameskleding Kontatto

DAMESKLEDING KONTATTO

Sedona Antwerpen is de specialist in dameskleding in Antwerpen. Het aanbod van dameskleding merken is dan ook enorm uitgebreid.

Eén van de topmerken voor dameskledij is Kontatto. Als u op zoek bent naar Kontatto mode, bent u hier op de juiste plaats.

Kontatto online vinden kan via de online shop van Sedona 

Bij Sedona vindt u onder andere een vest van Kontatto, een broek van Kontatto, een hemd van Kontatto, een pull van Kontatto, een trui van Kontatto, een jurk van Kontatto of kleed van Kontatto, een gillet van Kontatto, een blouse van Kontatto, een rok van Kontatto, een t-shirt van Kontatto, een top van Kontatto, een twinset van Kontatto.

Typerend voor Kontatto is de trendy totaalcollectie

Contacteer Sedona gerust via het nummer 03 231 14 58 of bezoek de DAMESKLEDING ONLINE SHOP

Of ga langs in de winkel (Hopland 1 – Antwerpen – vlakbij KNS en recht tegenover Hortha).

We bekijken graag mee of een Kontatto vest of een Kontatto broek of een Kontatto hemd of een Kontatto pull of een Kontatto trui of een Kontatto jurk of een Kontatto kleed of een Kontatto gilet of een Kontatto blouse of een Kontatto rok of een Kontatto t-shirt of een Kontatto top of een Kontatto twinset iets voor u is.

Tot binnenkort bij dameskleding Sedona!

 

Tags: jas Kontatto, vest Kontatto, broek Kontatto, jeans Kontatto, hemd Kontatto, pull Kontatto, trui Kontatto, sjaal Kontatto, riem Kontatto, jurk Kontatto, kleed Kontatto, reversibel Kontatto, gillet Kontatto, blouse Kontatto, mantel Kontatto, polo Kontatto, rok Kontatto, schoen Kontatto, t-shirt Kontatto, top Kontatto, twinset Kontatto.